| Meer 
Beste ouderavonden

Ouderavond

Boek professionele sprekers voor uw ouderavond


De ouderavond
Een ouderavond is niet alleen 'moeten' , maar ook een mooie kans om direct te communiceren met ouders over bijvoorbeeld de aanpak van de school en de visie die daarachter schuilt. Om meer ouders te stimuleren naar een ouderavond te komen, biedt uitgeverij SWP inhoudelijke sprekers aan. Dat overzicht van sprekers treft u op deze pagina's aan.

Het programma van de ouderavond
Vooraf en tijdens de ouderavond moet uiteraard het nodige geregeld worden. Om u een handreiking te bieden is er een draaiboek gemaakt, wat u hier kunt downloaden.

Het pakket
SWP levert per ouderavond

  • een spreker over een bepaald thema
en optioneel:
  • een goodybag voor de ouders
  • een boeken/tijdschriftentafel

De spreker
Bij iedere spreker is een korte omschrijving gegeven van het mogelijke thema. Soms komt het voor dat een spreker verschillende thema's aanbiedt; geef dan bij uw reservering het gewenste thema op.

Financiën
Het basis/standaardtarief bedraagt 375 euro excl. btw en dat is opgebouwd uit een vergoeding van 250 euro voor de spreker en 125 euro voor de backoffice (communicatie en afhandeling).
Het kan voorkomen dat een spreker een hogere vergoeding wenst: dat is per persoon aangegeven. In het tarief zijn reiskosten begrepen tot 10 km vanaf de woonplaats van de spreker; meerdere kilometers worden tegen 0,19 ct excl. in rekening gebracht. U ontvangt voor reservering een factuur via uitgeverij SWP.

Haal meer uit uw ouderavond
Optioneel leveren we goodybags voor de ouders en een medewerker voor een  boeken- en (kindertijdschriften) tafel.
Standaard leveren wij 30 goodybags: een tas met inhoud. In de regel zit daar informatie in over beschikbare literatuur die aansluit bij de spreker, een kindertijdschrift naar keuze en ook een leuke attentie voor het kind. Het staat u uiteraard vrij eigen materiaal toe te voegen. De kosten voor goodybags, medewerker ter plaatse en informatietafel bedragen 60 euro incl. reiskosten excl btw. Meerdere goodybags worden berekend x 1,50 euro.

Reservering
Maak een reservering ruim op tijd, bij voorkeur drie tot zes maanden vooruit. Dit geeft de beste garantie op beschikbaarheid. Na uw reservering wordt er door ons contact gelegd met de spreker en krijgt u van ons te weten of uw reservering ook door kan gaan.